UŽ VÍTE, KAM ZMIZEL NÁŠ ZRANĚNÝ ROBOT?

Určitě se to někdy stalo každému z nás. Doba letních radovánek někdy přináší také nejrůznější nehody i zranění. A protože jsme my lidé navyklí vyhledávat v takové situaci pomoc, asi každý někdy navštívil nemocnici. A jak se tak robot NAO s mozkem METILA zabýval myšlenkovými mapami, poskakoval při tom nadšením! No a přivodil si v simulacích malý úraz, který můžeš vidět na obrázku.

Připravujeme totiž pravidla hry VYCHOVA ROBOTA. A to není vůbec jednoduché! Při trénování znělky nové hry sebou NAO tak mrsknul, že si vlastní rukou ucvakl kousek plastového těla. No a teď už je na cestě do ROBOHOSPITAL v Paříži, kde byl přednostně přijat na jednotku intenzivní péče – ROBOJIP.

Doufáme, že do dalšího termínu setkání VÝCHOVA ROBOTA na konci září už bude v pořádku zpátky.

Budeme totiž představovat prototyp nového mikrorobota! Tohoto mikrorobota budeš ve hře VYCHR potřebovat k výchově a tréninku.

Bude to malý zárodek humanoidního robota, ze kterého se postupem času bude moci vylíhnout parádní humanoidní robot. A jak už to bývá, každý zárodek je potřeba vychovávat. A to je dobře!

Protože teď se blíží ta chvíle, kdy budeš moci začít úplně od začátku něco nového!

Tato část projektové hry Tě bude určitě bavit, protože bude příležitostí získat robota k sobě domů! A u Tebe doma se bude brzy umět hezky otáčet, protože …, ale to se dozvíš brzy na setkání. Už brzy rozešleme pozvánky vybraným účastníkům.

Více ale prozradíme až na společném zářijovém setkání VYCHR a zatím jen otázka:

Co myslíš, že by měl takový mikrorobot ECHO doma, ve škole nebo práci vlastně umět? 

nao metila robohospital web

nao metila robohospital web

Komentáře