Výchova robotů? Jak na to se řešilo na dalším setkání VYCHRU …

Na setkání VYCHRu v tomto týdnu jsme se si povídali o základních pojmech potřebných k výchově robota jako digitální revoluce, singularita, internet věcí, disrupce, atd. Ale nejprve jsme to vzali od začátku. Krásná byla definice účastníků ke slovu robot: “Robot je něco, co za vás udělá práci!”. A jak to vnímáte vy?

Ti, kterým záleží na tom, kam bude digitální revoluce směřovat, se s námi vydali na cestu Výchovy robota. Společně startujeme výchovu robotů tak, abychom už byli připraveni. U nás si každý může svého robota vychovávat po svém.

Co už dnes umí robot lékař bez pomoci člověka? Neuvěřitelných 10x operací slepého střeva za den, 500 krabiček vydaných léků za den a mnoho dalšího. Je toho celá záplava a začíná to doma. Jde o hlídání bezpečí, vody, požáru nebo ovládání domácích spotřebičů, emailů, posílání sms. A co by měl dělat váš robot? Každý si zvolí variantu nejvhodnější pro sebe. A jaké jsou další možnosti? O tom je právě naše nová rubrika webu: roboasistent, kde se brzy dozvíte, jak si určit, co všechno by pro vás měl robot dělat.

Podstatně lepších výsledků dosáhneme, když do toho půjdeme společně. My máme kompletní technologii a připravujeme robotí líheň. Celý projekt roboasistent brzy představíme. A jaký bude výsledek? Robot u vás doma J s vašimi nápady?

Komentáře