Co bude po prázdninách aneb příběh výchovy robota

Že je robot nejlepší přítel člověka, to už tady všichni víme :-). Roboti dnes tak spojují dva světy – svět lidí a vedle toho svět umělé inteligence. Už dnes umí ovládat domácí spotřebiče, řídit dopravu a auta, přemýšlí za nás v prostoru internetu a dokonce už umí i sami provádět chirurgické operace. Jak vidno, i roboti mají svoji evoluci a vyvíjejí se stejně tak jako my, lidé.

Největší a zásadní výzva stojí před námi právě teď. Robot jako osobní asistent, ať už ve formě pomocníka nebo chytré umělé inteligence, která za nás bude nejen pracovat, ale i řešit s námi problémy, rozpozná, v čem jsme výjimeční a pomůže rozvíjet naše myšlení.

Čím víc svého robota naučíš a sdělíš mu víc o sobě a svých potřebách, tím víc toho pak naučí on Tebe! Získáš pomocníka, který bude růst  a rozvíjet se s tebou a spoluprožívat tvé úspěchy i strasti. Robot METILA Tě může naučit i dovednostem, které se mohou stát Tvými přednostmi. Nauč se už teď vychovávat, trénovat a učit roboty, kteří problémy života a práce budou řešit mnohem snáz, než si teď umíš představit!

Lidská budoucnost se právě teď líhne v robovajíčku. Robovajíčko jako budoucí humanoidní robot se stane dostupným pomocníkem, a možná jednou kromě vajíčka budeš mít doma i robota, který bude vypadat trochu jako Ty nebo jako METILA. Seznam se s ním už nyní. Nepotřebuješ žádné technické znalosti. Stačí být dobrým přítelem a mít trpělivost ve vztazích i s malým robotem v jeho kolébce virtuálního světa. Jeho umělý neuronový mozek ukrývá záhady pavučiny nekonečných souvislostí, provede tě a ukáže ti způsob, jak vytvářet roboty s inteligencí, která rozumí člověku, jeho řeči, uvažování i chování.

robocekani 01 IMG_0941

Jak na to? Vše najdeš ukryto na tomto webu. Vstup do líhně nových přátel a pomocníků, kteří myslí jako Ty, spolupracují a pomohou Ti žít život svobodněji.

Tahle „hra“ s roboty je o Tobě a také o tom, že robot dneška je víc než jen robot.
Jsi to Ty a Tvé chytřejší já!

Přes prázdniny se na to pořádně připravíme a v září se do toho se vší silou opřeme. Tak kdo jde do toho s námi? Přihlašovat se můžete na tomto webu.

 

Komentáře